Sindicatul Liber din Invamant Maramures

Activitatea de formare profesionala

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (si nu numai) pot participa la programe de formare profesionala organizate de catre furnizorul de formare Eurostudy, centrul Sindicatului Liber din Invatamant Maramures (detalii in pagina Cursuri de formare) care sa le asigure cresterea si diversificarea competentelor profesionale in scopul asigurarii mobilitatii si reintegrarii pe piata muncii.

Accesul la programele de formare profesionala organizate de firma noastra se face in urma participarii la activitati de informare si consiliere profesionala sau de mediere.

Conform legii, programele de formare profesionala asigura, dupa caz, initierea, calificarea, recalificarea, perfectionarea si specializarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (dar si persoanelor care doresc sa se perfectioneze pentru locul lor de munca).

Tipurile de programe de formare profesionala se stabilesc si se organizeaza in functie de cerintele de pe piata muncii si in functie de optiunile si aptitudinile individuale ale persoanelor care doresc sa participe la cursuri de formare.